fbpx

Alléhusene - midt i et rekreativt centrum

lige om hjørnet

0
BUTIKKER
0
SPISESTEDER
0
VUGGESTUER
0
BØRNEHAVER
0
SKOLER
0
UDDANNELSER

Bo i en af de nyopførte lejligheder midt i Risskov

Velkommen til Alléhusene i Bindesbøll Byen, som er en rekreativ del af Risskov. Her kan du opleve Alléhusenes 106 lejeboliger, der med sin perfekte placering skaber mulighederne for en idyllisk hverdag tæt på natur og by.

Bo midt i naturen tæt på by, liv og vand

Rammen for Bindesbøll Byen er skabt af historien. Hvor der tidligere lå et hospital, er der nu bygget en hel bydel. Natur- og parkområderne bevares og giver byen et unikt og historisk præg.

Alléhusene er en del af Allébyen, som centreres omkring hovedvejen, hvor de eksisterende allétræer bevares og skaber en idyllisk ankomstallé. Alléen indgår i den harmoniske natur, der omfavner bebyggelserne i Bindesbøll Byen. Der er flere fællesparker, som indbyder til hyggelige stunder med familie og venner eller en spændende bog i solens stråler. Byens stisystemer skaber et grønt loop og inviterer beboerne til skønne slentreture tæt på hjem.

Kort afstand fra boligerne ligger Riis Skov, hvor du både kan løbe og gå en tur samtidig med, du nyder den smukke foranderlige natur. Blot få minutters gang får dig ned til Aarhus Bugt, hvor du kan dyppe tæerne og opleve den fantastiske udsigt.

Bolig i hjertet af Risskov

I det nordlige Aarhus i Risskov ligger Bindesbøll Byen perfekt placeret med by og natur lige ved hånden. Alléhusenes 106 skønne lejeboliger har altså en ideel beliggenhed for såvel unge, børnefamilier og seniorer. 

Bindesbøll Byens fire bydele; Allébyen, Parkkvarteret, Renæssancebyen og Skovbyen, skaber tilsammen et harmonisk samspil mellem de spændende arkitektoniske udtryk.

Kort afstand til Aarhus centrum, offentlig transport og motorvejen

Aarhus centrum ligger kort afstand fra Bindesbøll Byen - en cykeltur på kun 15 minutter får dig ind til byens centrum.
Få minutter fra boligerne finder du offentlig transport, så du nemt og hurtigt kan komme rundt.
Ligeledes tager det kun 7 minutter i bil, før du er ved E45 i både nord- og sydgående retning.